Tag: arrouha

Assalamualaikum wbt., Salam Aidilfitri buat sahabat semua.. SCAMMER ?? FRAUD ?? PENIPU ?? SKIM Cepat Kaya  bole pegi Haji balik hari  Kalo nak kisahkan berlambak2 kes2 SCAMMER ni berlaku kat Malaysia, sebab modus operandi ada saja depa tukar2 yang terbaru.. tapikan kalo tak tukar modus operandi pun orang Malaysia ni tetap...
Assalamualaikum WBT Sahabatku semua, salam Ramadhan 2019 (1440H).. Berat Daya Tarikan Busur BUKAN pada tali?? Banyak sahabat2 saya ( customer ) yang baru bermula dalam bidang memanah ini banyak menanyakan soalan di atas.. bagi yang sudah faham alhamdulillah.. kita bantu mereka yang masih perlukan jawapannya..mudah2an mendapat pencerahan. Setiap busur dibuat mengikut struktur...
Lela Kenchana Turkish For Beginner and Kidz  20Lbs @ 28Inches   Providing for aspiring kid archers with everything they need to get started and learn to hit the target. Recommended for children from 5 to 12 years old which requires adult supervision. Arrouha are designing equipment to specifically fit the needs of kids...
Arrouha Mongolian Bow 30-45lbs Traditional Bow Archery The bow is versatile piece of equipment that is perfectly suited to both sexes and ambitious archers of all ages which are engineered by Arrouha™ team. This is one of top value bows in market which are reasonably pricing for time intensive handcrafted items. Specifications ...
Kini dengan mudah anda dapat mengukur daya berat tarikan busur anda atau menilaikan daya berat yang bersesuaian dengan kemampuan anda. Ianya amat mudah dibawa dan disimpan. Penggunaan yang amat mudah. Terdapat 2 Unit Berat Kilogram (Kg) dan LBS ( Pound ) Teknik penggunaan hanya merujuk gambar yang terdapat didalam iklan ini. Jom Periksa Poundage...
tanduk asli arrouha
Assalamualaikum WBT. Kali ini saya ingin berkongsikan satu bahan yang menarik dan amat berguna untuk anda sebagai pembuat busur mahupun pemanah bagi menggunakan bahan ini iaitu tanduk kerbau untuk beberapa kegunaan pada busur anda. Tanduk kerbau (water buffalo) adalah bahan tradisi yang digunaka sejak dahulu lagi untuk seni pembuatan busur. Busur...
Arrouha DIY Parts -Tanduk Asli Untuk Pembuatan Busur dan Anak Panas Saiz 3x1x1cm Assalamualaikum WBT. Kali ini saya ingin berkongsikan satu bahan yang menarik dan amat berguna untuk anda sebagai pembuat busur mahupun pemanah bagi menggunakan bahan ini iaitu tanduk kerbau untuk beberapa kegunaan pada busur anda. Tanduk kerbau (water buffalo) adalah...
    Lang Legar Turkish Horse Bow 30 - 45lbs Inspired by the Turkish horn bow, Lang Legar will definitely meet your horseback archery needs as it is well structured for a dynamic shooting. Be it for thumb draw or Mediterranean draw, both will be drawn smoothly up to 29 inches length...
Arrouha Traditional Back Quiver 18 Inches Hold Up Dozen Arrows A Traditional Back Quiver made from Quality PU Leather Black and gives great protection to your arrows. This quiver comes complete with and attached, adjustable belt clip which means that it will fit archers of any sizes. Specifications: Quiver Depth : 18Inhces Year...
Assalamualaikum... Nahhh penyanyi lemak merdu Ainul Mardhiah sedang mengasah bakatnya utk lebih ketajaman dalam memanah.. nanti boleh compete dengan Sari Yanti ya Ustaz.. Segak bergaya Ust @fakhrulunic shoot pun dah grouping.. alhamdulillah nanti kita berkuda pula yezzaaa.. 🏹🏇🏿 @pemanahjawi #arrouha #arrouhaarchery #ainulmardhiah #langlegar @saadarchery    Call / Whatsapp  Zairol Daud Click now...
16,197FansLike
2,094FollowersFollow
1,599FollowersFollow
13,060SubscribersSubscribe

Latest Posts