Tag: arrouha

Aktiviti memanah kini menjadi salah satu sukan yang semakin berkembang dan sukan trending pada masa kini. Seiring dengan perkembangan itu, pihak Arrouha telah mengeluarkan produk yang sangat unik dan menarik iaitu MINIATURE STRAW WOVEN WITH EASEL WOODEN STAND! Pemanah-pemanah TEGAR kini boleh menzahirkan SIMBOL PERLAMBANGAN aktiviti memanah hanya dengan KEBERADAAN produk...
Bow Package Traditional Archery 32Lbs MCO 2020 Special Made for MCO 2020 Season Bow Type : Mongol Bow Length : 46" Limb Material : Highstrength Fiberglass Siyah and Handle : Balau Hardwood Finishing : PU leather Red Handle : Black Leather Handle Wrapped Bowstring : Dacron B50 ( Colour various no special request) Free Nocking Point Free Fiberglass Arrow...
  https://www.sinarharian.com.my/article/57537/BERITA/Sukan/Panahan-Azham-harumkan-Malaysia PESERTA negara Azham Affif, 37, mengharumkan nama Malaysia apabila berjaya mengungguli pingat emas pada Festival Memanah Berkuda Akinci Toyu di Turki baru-baru ini. Anak kelahiran Pulau Pinang yang kini menetap di Shah Alam itu menunjukkan prestasi cemerlang melalui kategori Tabla Turkish Track yang merupakan format rasmi pertandingan itu. Seramai 31 peserta...
Alhamdulillah majlis Petal 3.0 yang berlangsung 27 Oktober 2018 mendapat sambutan hangat. Pihak Arrouha diberi peluang menjadi salah sebuah badan penaja. Petikan berita di akhbar Berita Harian. Kepala Batas: Memanah bukan semata-mata sukan biasa, sebaliknya ia menjadi antara sunnah yang dituntut kepada umat Islam untuk mempelajarinya, selain berenang dan menunggang kuda. Rasulullah...
  Assalamualaikum wbt.. Alhamdulillah dikesempatan ini sempat kami upgrade Lang Legar untuk tampak lebih tampan dengan menampilkan beberapa kriteria untuk mendapat tempat dihati pemanah Malaysia bahkan di seluruh dunia yg kini telahpun order busur Lang Legar dari kami. Terutama dari US, Europe, Australia dan Timur Tengah.   Kita cuba ketengahkan konsep tradisi busur...
  Assalamualaikum WBT Sahabat semua.. Ketemu lagi buat kali ini..ya la apa yang nak kongsikan kali ini ye? Oh ya ada satu isu kecil yang biasanya terbeban pada peniaga online. Mungkin kita tak sedar walaupun sebenarnya benda agak besar bagi peniaga2 yang ada store online dan periuk nasi dorang adalah disitu. Ecommerce...
    Arrouha™ Group Malaysia menerajui dalam industri PEMBUATAN BUSUR PANAH TRADISIONAL yang beroperasi di Hulu Langat, Selangor. Kepakaran kami adalah didalam industri pembuatan busur panah tradisional dan set busur panah yang bersesuaian yang digunakan secara meluas oleh ramai PEMANAH dan ahli sukan serta golongan pelajar baik di MALAYSIA dan luar...
Assalamualaikum wbt., Salam Aidilfitri buat sahabat semua.. SCAMMER ?? FRAUD ?? PENIPU ?? SKIM Cepat Kaya  bole pegi Haji balik hari  Kalo nak kisahkan berlambak2 kes2 SCAMMER ni berlaku kat Malaysia, sebab modus operandi ada saja depa tukar2 yang terbaru.. tapikan kalo tak tukar modus operandi pun orang Malaysia ni tetap...
Assalamualaikum WBT Sahabatku semua, salam Ramadhan 2019 (1440H).. Berat Daya Tarikan Busur BUKAN pada tali?? Banyak sahabat2 saya ( customer ) yang baru bermula dalam bidang memanah ini banyak menanyakan soalan di atas.. bagi yang sudah faham alhamdulillah.. kita bantu mereka yang masih perlukan jawapannya..mudah2an mendapat pencerahan. Setiap busur dibuat mengikut struktur...
Lela Kenchana Turkish For Beginner and Kidz  20Lbs @ 28Inches   Providing for aspiring kid archers with everything they need to get started and learn to hit the target. Recommended for children from 5 to 12 years old which requires adult supervision. Arrouha are designing equipment to specifically fit the needs of kids...
20,226FansLike
2,727FollowersFollow
2,255FollowersFollow
14,700SubscribersSubscribe

Latest Posts